Buitenschoolse opvang

Op Het Kompas is de buitenschoolse opvang goed geregeld door SKCN Bijenkorfkanjers.

Kompas (30)

De voorschoolse opvang (VSO) en buitenschoolse opvang (BSO) Bijenkorfkanjers zitten in het ruime gebouw van Brede School De Bijenkorf. Er zijn verschillende speelhoeken waar de kinderen spelletjes kunnen spelen of mooie kunstwerken kunnen maken. Voor boekenwurmen is deze locatie ideaal, want in het gebouw zit een bibliotheek. Gaan ze liever actief aan de slag, dan mogen ze in de gymzaal spelen.

Na het eet- en drinkmoment kiezen de kinderen wat ze willen doen. Een spelletje spelen, even chillen of meedoen met een activiteit. We bieden afwisselende activiteiten aan, op creatief gebied, sport en spel, natuur en techniek.

Meer informatie

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de kinderopvang. Voor het maken van een afspraak, inschrijving of voor meer informatie kun je contact opnemen via: 0345-639555 of www.skcn.nl/locaties/locaties-buitenschoolse-opvang/bijenkorfkanjers

Missie en visie

Het Kompas is een christelijke school. In het geven van onderwijs, onze onderlinge omgang en in ons beleid laten we ons inspireren door de Bijbel.

Het team

Het Kompas heeft een betrokken, ervaren en enthousiast team. We zijn innovatief en staan open voor vernieuwing, maar we zijn ook zuinig ophet goede en ontwikkelen daarop voort.