Buitenschoolse opvang

Op Het Kompas is de buitenschoolse opvang goed geregeld door Dichtbij Kinderopvang locatie Bijenkorfkanjers.

StudioHeartbeat_Kompas_Lexmond-63

BSO van Dichtbij kinderopvang
De voorschoolse opvang (VSO) en buitenschoolse opvang (BSO) Bijenkorfkanjers zitten in het ruime gebouw van Brede School De Bijenkorf. Wij bieden jouw kind een veilige, liefdevolle plek waar hij/zij uit school met veel plezier naartoe gaat en zich verder kan ontwikkelen.

Volop activiteiten
Of het nu gaat om een sportactiviteit, kookworkshop, schilderen of de natuur ingaan: bij onze BSO hoeft je kind zich niet te vervelen! Met ruim 30 BSO’s in de gemeenten Vijfheerenlanden, Asperen, Culemborg en Tiel is er altijd een BSO dichtbij.

De activiteiten bij onze BSO sluiten altijd aan op de leeftijd en interesse. Er zijn vaak aparte groepen voor 4-7 jaar en 7-12 jaar. De jongsten vinden het prettig om in een vertrouwde omgeving te spelen, in of dicht bij school. Oudere kinderen zoeken meer zelfstandigheid en uitdaging, bijvoorbeeld op onze sport-BSO’s of de kinderboerderij. Ook bij BSO's waar we kinderen in één groep opvangen, bieden we verschillende activiteiten aan.

Onze medewerkers halen je kind veilig op bij school. Om sommige locaties bieden wij ook voorschoolse opvang aan. Kijk hiervoor op dichtbijkinderopvang.nl bij de locatie.

Meer informatie

Inschrijven
Laat jouw kind spelen, talenten ontdekken en verder groeien bij onze BSO. Schrijf snel en gratis in!

Missie en visie

Het Kompas is een christelijke school. In het geven van onderwijs, onze onderlinge omgang en in ons beleid laten we ons inspireren door de Bijbel.

Het team

Het Kompas heeft een betrokken, ervaren en enthousiast team. We zijn innovatief en staan open voor vernieuwing, maar we zijn ook zuinig ophet goede en ontwikkelen daarop voort.