Ik (pedagoog) ben erg enthousiast over deze school en dit is echt toe te rekenen aan de leerkrachten en de uitvoering van de visie in de praktijk. Het Kompas gaat met Christelijke overtuiging voor betrokkenheid, samenwerking en zorg voor elk kind. Ik ben ontzettend dankbaar dat onze kinderen naar deze basisschool kunnen gaan.

Ouder

Het Kompas biedt kwalitatief en eigentijds onderwijs waarbij ieder kind zich op een veilige manier kan ontwikkelen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat Christelijk niet alleen in de naam wordt genoemd maar ook de rode draad is op school, dit zien we o.a. terug in de omgang met elkaar en de onderwerpen die met de kinderen besproken worden. Wij zijn zeer tevreden ouders.

Ouder

Ik vind het fijn op school, omdat je op elkaar kan vertrouwen. We doen veel lessen kanjertraining en die ik vind ik erg leuk. We bewegen ook veel in de lessen, hierdoor kan ik me beter concentreren.

Leerling

Ik vind het leuk op deze school, omdat je veel beweegt in de lessen en tussendoor zo nu en dan ook een spelletje doet. Het groene schoolplein vind ik erg mooi en de pauzes vind ik leuker.

Leerling groep 8

Missie en visie

Het Kompas is een christelijke school. In het geven van onderwijs, onze onderlinge omgang en in ons beleid laten we ons inspireren door de Bijbel.

Het team

Het Kompas heeft een betrokken, ervaren en enthousiast team. We zijn innovatief en staan open voor vernieuwing, maar we zijn ook zuinig ophet goede en ontwikkelen daarop voort.